voetbalzone

'Hommeles in Madrid: Pérez boos op sterspeler en coach'

Bart Kruyt03 sep 2014, 11:17
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2014, 11:17
Advertentie

Real Madrid heeft een veelbesproken transferperiode achter de rug. De Champions League-winnaar versterkte zich voor tachtig miljoen euro met James Rodríguez, maar daardoor moest Ángel Di María wel vertrekken. Bovendien besloot Real om mee te werken aan een transfer van Xabi Alonso naar Bayern München, omdat Toni Kroos de omgekeerde weg had bewandeld.

voetbalzone

Di María en Alonso waren vorig seizoen nog erg belangrijk voor Real en Cristiano Ronaldo toonde zich maandag kritisch op het transferbeleid van zijn club. "Als ik het voor het zeggen had, had ik het anders gedaan", bromde de Portugees, die zo een steek uitdeelde aan voorzitter Florentino Pérez. Hij is verantwoordelijk voor de transfers bij Real en baalt volgens El Mundo Deportivo behoorlijk van de uitspraken van Ronaldo. Pérez wil maar even benadrukken dat hij, en niet Ronaldo de baas is.

De voorzitter is naar verluidt ook niet erg te spreken over Carlo Ancelotti, die weigert om Rodríguez een garantie op een basisplaats te geven. Vorig jaar deed de coach hetzelfde bij Isco, destijds de topaankoop van Pérez. Ancelotti zou niet begrijpen waarom Di María verkocht moest worden, maar Pérez heeft volgens de berichtgeving duidelijk gemaakt dat hij door zal gaan met zijn eigen beleid: ondanks de gedachten van de spelers en Ancelotti daarover. Er wordt gezegd dat veel spelers van Real het eens zijn met de kritiek van Ronaldo.

Bezig met laden …