voetbalzone

Hommeles op training Bayern München; Guardiola stuurt kemphanen weg

Thijs Post20 mei 2015, 15:37
Laatst bijgewerkt: 20 mei 2015, 15:37
Advertentie

Bayern München is al weken zeker van de landstitel, de Champions League ging aan de neus van de Zuid-Duitsers voorbij en ook in de DFB Pokal is der Rekordmeister uitgevoetbald. Wie denkt dat er rustig naar het einde van het seizoen toegewerkt wordt, heeft het echter mis. Woensdag kwam het tot een confrontatie op de training.

voetbalzone

In de stromende regen in München werd de eindpartij van de ochtendtraining op het scherpst van de snede gespeeld. Toen verdediger Jérôme Boateng spits Robert Lewandowski een veeg gaf, kwam het tot een confrontatie. Lewandowski ging neer, stond direct weer op, zei mogelijk wat en zocht Boateng op. De twee stonden met de koppen tegen elkaar, alvorens Rafinha zich ontfermde over Boateng en Philipp Lahm en Medhi Benatia zich bekommerden over Lewandowski.

Trainer Josep Guardiola bekeek het tafereel van een afstandje en liep vervolgens naar Lewandowski. De oefenmeester sloeg een arm om zijn spits, fluisterde hem iets in het oor en maakte vervolgens het gebaar dat de twee konden inrukken. Boateng dook als eerste de kleedkamer in, op een paar meter gevolgd door Lewandowski. Het partijspel ging zonder de twee nog een minuut of tien door.

Bezig met laden …