voetbalzone

'Honderd miljoen euro voor Verratti is geen gekke gedachte'

Bart Kruyt28 okt 2015, 08:51
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2015, 08:51
Advertentie

Paris Saint-Germain heeft absoluut niet de intentie om hem te verkopen, maar toch wordt Marco Verratti constant in verband gebracht met een transfer. Barcelona en Real Madrid zouden de middenvelder maar wat graag willen hebben en zaakwaarnemer Donato Di Campli wil niets uitsluiten, maar weet dat een transfer alleen mogelijk is als de absolute hoofdprijs op tafel komt.

voetbalzone

Volgens France Football heeft Real in de afgelopen transferperiode nog zestig miljoen euro geboden op Verratti, maar PSG was niet onder de indruk van dat voorstel. “En zijn waarde is absoluut niet gedaald”, zegt Di Campli. “Als we naar de transfermarkt kijken en zien dat Kevin De Bruyne voor tachtig miljoen euro naar Manchester City is gegaan, dan is honderd miljoen voor Marco geen gekke gedachte.”

Real had dus geen succes bij zijn poging om Verratti naar Spanje te halen en versterkte zich uiteindelijk met Mateo Kovacic van Internazionale, terwijl Casemiro werd teruggehaald van FC Porto. De 22-jarige Verratti is bezig aan zijn vierde seizoen bij PSG en heeft nog een contract voor een kleine vier jaar, tot de zomer van 2019.

Bezig met laden …