voetbalzone

Honduras kan zelfs tegen tien Azerbeidzjanen niet imponeren

Daniel Cabot Kerkdijk02 jun 2010, 21:31
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2010, 21:31
Advertentie

Er is nog veel werk aan de winkel voor Honduras. De ploeg van bondscoach Reinaldo Rueda kwam woensdagavond niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Azerbeidzjan: 0-0. In het laatste kwartier van de wedstrijd kwamen de Hondurezen zelfs niet tegen tien man tot scoren. Sasa Yunisoglu zag een rode kaart voor een forse tackle op Edgar Álvarez.

/

Honduras kon in offensief opzicht niet imponeren en de wedstrijd mondde uit in een slordige en agressieve tweestrijd. David Suazo had in het eerste bedrijf de grootste kans. De aanvaller wist voorbereidend werk van Julio Cesar De Léon niet af te ronden. Maynor Figueroa en Wilson Palacios vielen met enkele schandalige charges na rust in negatieve zin op.

Het was echter Yunisoglu die door de dienstdoende scheidsrechter naar de kleedkamer werd gestuurd. Ondanks de numerieke meerderheid wist Honduras de wedstrijd echter niet naar zich toe te trekken. Honduras treedt in de groepsfase van het WK aan tegen Europees kampioen Spanje, Chili en Zwitserland.

Bezig met laden …