voetbalzone

Hoofdrolspeler transfersoap is niet fit: 'Hij draagt wat extra gewicht mee'

Bart Kruyt24 okt 2015, 13:01
Laatst bijgewerkt: 24 okt 2015, 13:01
Advertentie

Saido Berahino maakte vorige week de winnende goal tegen Sunderland en hoopt zijn oude vorm nu weer te hervinden. De aanvaller van West Bromwich Albion wilde in de afgelopen transferperiode naar Tottenham Hotspur vertrekken, maar die transfer ging niet door. Berahino bleef dus bij West Bromwich, maar heeft dit seizoen nog niet heel veel laten zien.

voetbalzone

Tony Pulis, de manager van the Baggies, geeft toe dat zijn sterspeler met overgewicht kampt: “Hij doet het goed, maar hij is zeker nog niet op het niveau van vorig seizoen”, zegt Pulis. “Hij draagt wat extra gewicht met zich mee en we moeten hard werken om die extra kilo’s er van af te krijgen. Ik denk dat het te maken heeft met afgelopen zomer, toen hij niet speelde en onduidelijkheid had over zijn toekomst.”

Na zijn afgeketste transfer zat Berahino even in de put: “Maar hij heeft alles weer op orde en we hebben hem terug aan boord”, claimt Pulis. “Nu is het belangrijk dat hij snel terugkeert naar het niveau waar hij vorig jaar op zat, zodat hij weer een belangrijke speler voor ons kan zijn.” West Bromwich neemt het zaterdag op tegen Norwich City.

Bezig met laden …