voetbalzone

‘Hoogte van transferclausule in nieuwe verbintenis van Suárez lekt uit’

Daniel Cabot Kerkdijk05 jan 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2014, 08:10
Advertentie

Luis Suárez ondertekende afgelopen maand een nieuw meerjarig contract met Liverpool. Het lijkt er echter op dat de supporters van the Reds wederom een woelige transferzomer kunnen verwachten. Diverse Britse media verzekeren zondag dat de Uruguayaans international na dit seizoen onder bepaalde voorwaarden toestemming krijgt om te vertrekken.

/

Suárez ging enkele weken geleden akkoord met een nieuw weeksalaris van 240.000 euro. Als tegenprestatie moest de ex-speler van FC Groningen en Ajax akkoord gaan met een verhoogde transferclausule van 120 miljoen euro. Daar ging hij echter niet mee akkoord en uiteindelijk kwamen beide partijen een bedrag van bijna 85 miljoen euro overeen.

Suárez mag komende zomer naar een andere club als Liverpool zich niet kwalificeert voor de groepsfase van de Champions League én een geïnteresseerde club het bedrag van bijna 85 miljoen euro neertelt, zo schrijven diverse Britse media. Suárez is dit seizoen in topvorm en was na zijn lange schorsing goed voor liefst twintig doelpunten in vijftien Premier League-duels.

Bezig met laden …