voetbalzone

‘Hoopte al Ibi te ontmoeten, en Schalke is een van de zwakkere broeders’

Peter Nusselder20 dec 2012, 14:12
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2012, 14:12
Advertentie

Voor Nordin Amrabat is het in twee opzichten mooi dat hij met Galatasaray in de achtste finale van de Champions League gekoppeld is aan Schalke 04. Niet alleen denkt de voormalig PSV-aanvaller dat hij met zijn Turkse ploeg kansrijk is tegen de Duitsers, ook ontmoet hij zijn goede vriend Ibrahim Afellay.

/

De aanvallende middenvelder speelde in Eindhoven samen met Amrabat, die blij is dat hij het met Cim Bom op mag nemen tegen Schalke. “Inderdaad een mooie loting voor ons”, bevestigt de buitenspeler in gesprek met Voetbal International. “Persoonlijk ook gehoopt om tegen Ibi te spelen. En Schalke is een van de zwakkere broeders nog in de Champions League”, vindt Amrabat.

“We moeten tegen een van mijn betere vrienden. Ik heb hem al gesproken, hij vindt het leuk. We gunnen elkaar het succes, praten voor en na de wedstrijd en ruilen shirts na afloop. Alleen tijdens de wedstrijd zijn we geen vrienden. Ik kan moeilijk zeggen dat het een gunstige loting is. Maar we hebben nu wel een serieuze kans door te gaan, als je Schalke vergelijkt met andere ploegen die we hadden kunnen loten zoals Barcelona of Bayern München.”

Bezig met laden …