voetbalzone

'Hopelijk geeft hij de critici geen redenen meer om hem af te maken'

Bart Kruyt25 sep 2013, 10:30
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2013, 10:30
Advertentie

Luis Suárez is na een afwezigheid van liefst 157 dagen weer inzetbaar voor Liverpool. De aanvaller heeft een schorsing van tien wedstrijden uitgezeten en kan woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Manchester United zijn rentree maken. Brendan Rodgers heeft nog niet gezegd of Suárez zal gaan starten, maar zal de Uruguayaan ongetwijfeld minuten laten maken op Old Trafford.

/

Volgens clubicoon Robbie Fowler moet Suárez vechten voor zijn laatste kans: "Absoluut. Hij heeft veel mensen laten zitten, inclusief zichzelf", zegt de voormalig aanvaller bij de BBC, doelend op de beet van Suárez in de arm van Branislav Ivanovic en een zomer vol transfergeruchten. Suárez gaf aan dat hij wilde vertrekken bij Liverpool en dat namen de fans, die hem ondanks alle controverse altijd hebben gesteund, hem niet in dank af.

"Het is logisch dat de club en de supporters achter hem stonden, want hij is een fenomenale speler", vertelt Fowler. "Maar bij Liverpool verwachten ze nu ook wel wat loyaliteit terug. Ik denk niet dat hij nog meer kansen zal krijgen, maar ik denk ook niet dat hij ooit nog zoiets stoms zal doen. Hopelijk geeft hij de critici geen redenen meer om hem af te maken. Laten we gaan praten over de geweldige voetballer die Suárez is, en niet over de stomme dingen die hij heeft gedaan op het veld."

Bezig met laden …