voetbalzone

‘Hopelijk keert hij op een dag terug bij Man City om hoofdtrainer te worden’

Peter Nusselder07 dec 2015, 11:30
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2015, 11:30
Advertentie

Hoewel Manuel Pellegrini nog altijd de trainer van Manchester City is, wordt de naam van huidig Bayern München-coach Josep Guardiola continu in verband gebracht met de Engelse topclub. Er is echter nog een andere belangrijke kandidaat om hoofdtrainer te worden in het Etihad Stadium.

voetbalzone

Volgens beleidsbepaler Brian Marwood zou het mooi zijn als voormalig City-middenvelder Patrick Vieira het in de toekomst voor het zeggen zou krijgen bij the Citizens. De Fransman had twee jaar de beloften van City onder zijn hoede en staat nu voor het eerst op eigen benen bij New York City FC, de zusterclub van man City in de Major League Soccer.

“Het was belangrijk om voor Patrick een nieuwe stap in zijn ontwikkeling te vinden”, vertelt Marwood aan Sky Sports. “Die mogelijkheid diende zich aan in New York. Wij zijn hier erg blij mee en hijzelf ook, ik denk dat dit precies de stap is die hij moet zetten. Hopelijk keert hij hier op een dag terug als hoofdcoach, dat is de ambitie van zowel hem als ons. Maar hij moet hier eerst van leren.”

Bezig met laden …