voetbalzone

‘Hopelijk wordt hij in de Premier League net zo goed als Tévez en Agüero’

Gijs Freriks29 aug 2014, 21:38
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2014, 21:38
Advertentie

Alexis Sánchez maakte woensdag zijn eerste doelpunt voor Arsenal. De aanvaller besliste de Champions League-kwalificatiewedstrijd tegen Besiktas (1-0) en Wojciech Szczesny verwacht niet dat het daarbij blijft. De Poolse doelman beschouwt de Chileen, die voor 36 miljoen euro overkwam van Barcelona, als een topaankoop.

voetbalzone

“Ik ben ervan overtuigd dat hij nog veel goals gaat maken”, zegt Szczesny in de Engelse media. “Hij is fysiek sterk, werkt hard en we zijn blij dat hij zijn eerste treffer te pakken heeft, want dat zorgt ervoor dat de druk wat afneemt.” De goalie vergelijkt Sánchez met Carlos Tévez en Sergio Agüero; eveneens twee kleine Zuid-Amerikanen die furore maakte(n) in de Premier League.

“Dat zijn fantastische spelers en hopelijk kan Alexis net zo goed worden als zij in de Engelse competitie. Hij is hier nu een paar weken en we zien op de training hoe goed hij is. Hij is messcherp en ondanks zijn geringe lengte bijzonder sterk. Hij wint kopduels en heeft veel energie en diepgang. Hij wordt een erg goede speler voor ons.”

Bezig met laden …