voetbalzone

'Hopelijk zijn ze hier bij Ajax over een half jaar ook helemaal gek van mij'

Peter Nusselder30 jul 2011, 15:47
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2011, 15:47
Advertentie

Nog maar een paar maanden geleden speelde Theo Janssen nog met FC Twente in de Arena tegen Ajax, zaterdagavond komt de middenvelder met de Amsterdammers in de strijd om de Johan Cruijff Schaal uit tegen zijn voormalig ploeggenoten. Janssen heeft er echter niet wakker van gelegen.

/

“Mensen om me heen vinden het gekker dan ik”, vertelt de Amsterdamse aanwinst aan het Algemeen Dagblad. “Het zal leuk zijn om weer bekenden te zien. Het zal zeker bijzonder zijn, maar het is niet zo dat ik straks sta te bibberen op het veld”, zegt Janssen. “Ik kijk uit naar het eerste duel voor eigen publiek, de laatste keer dat ik hier speelde waren ze vooral tegen mij en ik ben benieuwd hoe ze nu op mij reageren.”

De linkspoot is blij dat de voorbereiding officieus afgesloten wordt met de wedstrijd tegen de Tukkers, en kan niet wachten op het duel met Twente. In Enschede groeide Janssen, net als eerder bij Vitesse en Racing Genk, uit tot publiekslieveling. De middenvelder probeert in Amsterdam dezelfde status te verwerven. “Hopelijk zijn ze hier bij Ajax over een half jaar ook helemaal gek van mij”, besluit Janssen.

Bezig met laden …