voetbalzone

‘Hopelijk zit ik mis, maar ik weet bijna zeker dat hij naar Barcelona gaat’

Erik van Dam01 mei 2014, 14:51
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2014, 14:51
Advertentie

Het Spaanse Esport3 bracht woensdag naar buiten dat Luis Enrique in de zomer waarschijnlijk de nieuwe trainer van Barcelona wordt. Het Spaanse medium stelde dat de 43-jarige oud-speler van de Catalanen het roer van Gerardo Martino over zal nemen, nu de Argentijn er niet in is geslaagd succes naar Camp Nou te brengen. Nolito, die met Luis Enrique samenwerkt bij Celta de Vigo, denkt ook dat zijn trainer weggaat.

voetbalzone

De 27-jarige aanvaller speelde onder Luis Enrique bij Barcelona B en werd vorig jaar door zijn trainer naar zijn huidige club gehaald. “Hij zal hier niet blijven. Maar ja, ik weet het niet precies, het is ook alleen mijn mening. Hopelijk zit ik mis en blijft hij bij Celta, want hij is een fantastische trainer. Maar ik weet bijna zeker dat hij naar Barcelona gaat”, geeft Nolito aan. “Het is een beslissing die ik niet voor hem kan nemen.”

Nolito vindt dat Luis Enrique, die van 1996 tot 2004 voor Barcelona speelde, heeft aangetoond dat hij het beste uit zijn spelers naar boven weet te halen. “We hebben altijd veel vertrouwen in hem gehad, tot de dood. We geloofden altijd in hem, ook al ging het wellicht niet altijd precies zoals wij dachten dat het zou gaan. Maar dat is niet alleen hier zo, dat is natuurlijk ook zo bij Real Madrid en Barcelona.”

Bezig met laden …