voetbalzone

'Horrorblessure' op Anfield blijkt mee te vallen: 'Ik maak me geen zorgen'

Bart Kruyt08 mrt 2015, 19:55
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2015, 19:55
Advertentie

De schrik zat er zondagmiddag even behoorlijk in op Anfield, toen Martin Skrtel na een kopduel op zijn hoofd landde en even 'out' leek te zijn. De verdediger werd met een brancard van het veld gedragen en had van de medische staf een nekbrace om gekregen. Bij het verlaten van het veld stak Skrtel echter zijn duimen al in de lucht en de schade valt volgens Brendan Rodgers erg mee.

voetbalzone

Skrtel zal uit voorzorg nog wel even onderzocht worden in het ziekenhuis, maar stond alweer op zijn benen en had weinig last meer. "Als hij zelf mocht kiezen, dan zou hij waarschijnlijk niet eens naar het ziekenhuis gegaan. Maar wij volgen het advies van onze medische staf", legde Rodgers uit. "Hij lijkt in orde, hij liep alweer rond en was met mensen in gesprek na de wedstrijd. Dus ik maak me geen zorgen."

Liverpool kwam in de bekerwedstrijd tegen Blackburn Rovers niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel en moet daardoor op herhaling op Ewood Park. "Natuurlijk wilden we vandaag al winnen, maar we respecteren onze tegenstander", zei Rodgers. "Ze hebben goed verdedigd, maar ik heb er vertrouwen in dat we in de tweede wedstrijd alsnog kunnen winnen."

Bezig met laden …