voetbalzone

Hotelmedewerkers stelen van Colombiaans elftal in Johannesburg

Robert Smid28 mei 2010, 09:50
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2010, 09:50
Advertentie

De politie in Zuid-Afrika heeft twee hotelmedewerkers gearresteerd die ervan worden verdacht dat zij waardevolle spullen hebben gestolen van het Colombiaans elftal. In de vrijdageditie van de Times staat dat voorafgaand aan de oefenwedstrijd tussen Colombia en Zuid-Afrika, die donderdag werd afgewerkt, de verdachten de kamers binnen drongen.

Volgens de krant zouden twee vrouwelijke medewerkers maandag hun slag hebben geslagen in Johannesburg. Zij werden onmiddellijk gearresteerd en donderdag voorgeleid aan de rechter. Die oordeelde dat het duo voor ruim 2000 euro aan spullen zou hebben gestolen van de Colombianen. Zij zouden alleen op zoek zijn geweest naar geld en lieten andere spullen voor wat ze waren.

Het is absoluut niet de eerste keer dat er een incident plaatsvindt in Zuid-Afrika, waarbij een voetbalteam wordt bestolen. Vorig jaar werd het Egyptische elftal slachtoffer van dieven, die tijdens de Confederations Cup in Zuid-Afrika het hadden voorzien op de portemonnees van de spelers. Verder was vorige maand Paraguay ook al de klos in Frankrijk, toen het land tijdens de voorbereiding op het WK werd bestolen.

Bezig met laden …