voetbalzone

Hughes blij verrast: ‘Ik had me niet gerealiseerd hoe goed Fulham is’

Peter Nusselder04 okt 2010, 12:39
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2010, 12:39
Advertentie

Trainer Mark Hughes heeft het als opvolger van de naar Liverpool vertrokken Roy Hodgson prima naar zijn zin bij Fulham. De oud-trainer van Manchester City vertelt dat het werken in Londen hem uitstekend bevalt. “City is een afgesloten hoofdstuk in mijn voetballeven, dit is een nieuwe. Maar ik ben erg blij met mijn beslissing om naar Fulham te komen”, laat de coach weten in de Engelse media.

/

Hughes is zelfs blij verrast door het niveau bij zijn nieuwe werkgever. “Ik had me niet gerealiseerd wat voor een goede club Fulham is en wat voor talent hier zoal rondloopt, niet alleen in het team maar in de hele club. De aanwezige kwaliteit maakt mijn werk een stuk relaxter, want ik kan mijn energie beter verdelen. Bij City moest ik me ook bezighouden met allerlei randzaken buiten het veld”, aldus de oefenmeester.

“Daardoor kun je je focus verliezen, maar bij Fulham is alles erop gericht dat ik me zo goed mogelijk met mijn team kan voorbereiden op de wedstrijden, dus het is een fantastische baan. Maar bij City heb ik het, gezien de omstandigheden, ook goed gedaan. Het was een geweldige ervaring, ik heb ervan geleerd en ik weet zeker dat Man City er ook van geleerd heeft”, kijkt Hughes terug.

Bezig met laden …