voetbalzone

Hughes gaat uitdaging bij Fulham voor twee seizoenen aan

Daniel Cabot Kerkdijk29 jul 2010, 22:40
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2010, 22:40
Advertentie

Mark Hughes is weer werkzaam in de Premier League. Fulham maakt donderdag via de officiële kanalen de aanstelling van de oefenmeester officieel. De Welshman tekent voor twee seizoenen en gaat onmiddellijk aan de slag. Hughes is op Craven Cottage de opvolger van Roy Hodgson, die bij Liverpool aan de slag ging.

/

De Londenaren lieten eerde hun belangstelling voor Martin Jol blijken. Ajax liet de Hagenaar echter niet naar de Premier League vertrekken. Fulham richtte zich daarna op andere namen. Sven-Göran Eriksson, Ottmar Hitzfeld en Hughes stonden naar verluidt op de shortlist. De keuze viel uiteindelijk op de oud-trainer van het nationale team van Wales, Blackburn Rovers en Manchester City.

"Ik ben blij met mijn aanstelling", vertelt Hughes via de officiële kanalen van de Londenaren. "Na een goed gesprek met voorzitter Mohamed Al Fayed en algemeen directeur Alistair Mackintosh ben ik ervan overtuigd dat onze doelstellingen meer dan realistisch zijn. Fulham heeft de beste twee seizoenen uit haar historie achter de rug, maar ik denk dat we deze lijn kunnen doortrekken."

Bezig met laden …