voetbalzone

Hughes: 'Het is absoluut niet onvermijdelijk dat Schwarzer vertrekt'

Matthijs van Laar20 aug 2010, 17:05
Laatst bijgewerkt: 20 aug 2010, 17:05
Advertentie

Fulham-coach Mark Hughes is niet blij met alle aandacht voor doelman Mark Schwarzer. De Australiër staat in de nadrukkelijke belangstelling van Arsenal, maar kan niet rekenen op al te veel steun van zijn werkgever. Ook Hughes wil de 37-jarige sluitpost het liefst gewoon op Craven Cottage houden.

/

“Arsenal heeft een nieuw voorstel gedaan. Hun tweede bos was echter exact hetzelfde als het eerste voorstel uit mei”, zei de Welshman vrijdag. “Ik heb geen idee of Arsenal hem op deze manier probeert te beïnvloeden. Clubs, spelers en zaakwaarnemers zijn tot veel in staat om een speler uit zijn concentratie te halen. Mark weet van de interesse van Arsenal, en die wetenschap werkt afleidend.”

Ook al mocht Arsenal met een verbeterd voorstel komen, dan nog is het onzeker of Schwarzer naar het noorden van Londen verhuist. “Wij moedigen niemand aan om meer te bieden. Het is absoluut niet onvermijdelijk dat hij vertrekt.” Mocht dat echter toch nog het geval zijn, dan geldt Manchester City’s Shay Given als de belangrijkste gegadigde om Schwarzer op te volgen. “Shay is zeer getalenteerd en ik hen hem goed. Maar ik doe daar verder geen uitspraken over.”

Bezig met laden …