voetbalzone

Hughes hoopt op 'ietsje extra's in de zone van de waarheid' van Dembélé

Bart Kruyt25 dec 2010, 17:30
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2010, 17:30
Advertentie

Moussa Dembélé staat voor een terugkeer in het eerste elftal van Fulham. De voormalig AZ-aanvaller stond lang buitenspel, maar traint inmiddels weer en kan mogelijk zondag weer in actie komen tegen West Ham United. “Op dit moment zijn de kansen ongeveer fiftyfifty”, noteerde Sporza uit de mond van Fulham-trainer Mark Hughes.

/

De oefenmeester kan Dembélé in ieder geval goed gebruiken: Fulham staat na zeventien speelronden op de bedroevende zeventiende plaats en heeft slechts drie punten meer dan West Ham, de tegenstander van zondagmiddag. Dembélé speelde ruim een maand geleden zijn laatste duel en mist nog ritme, maar zal vermoedelijk toch ingezet worden.

"Hij traint opnieuw, maar hij is nog niet de oude”, zei Hughes. “We willen hem de nodige tijd geven om terug te keren. Hij kan uit het niets voor gevaar zorgen en geeft ons dat ietsje extra in de zone van de waarheid. Dat hebben we de laatste wedstrijden gemist." Dembélé speelde tot dusver tien competitiewedstrijden voor Fulham en scoorde daarin tweemaal.

Bezig met laden …