voetbalzone

Hughes stapt op bij Fulham en lijkt op weg naar Chelsea of Aston Villa

Daniel Cabot Kerkdijk02 jun 2011, 19:00
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2011, 19:00
Advertentie

Mark Hughes is donderdag opgestapt bij Fulham en lijkt niet lang zonder club te zullen zitten. De oefenmeester kiest ervoor om de Londense club reeds na één seizoen de rug toe te keren. Hoewel zijn naam de afgelopen 48 uur voortdurend aan Aston Villa werd gelinkt, ontkent de Welshman te zijn benaderd. Ook Chelsea, dat Carlo Ancelotti de deur wees, zou belangstelling hebben.

/

"Ik hoop dat de supporters en iedereen die Fulham een warm hart toedraagt, begrijpen dat ik verder wil kijken", laat Hughes via de officiële kanalen weten. "Hierbij wil ik ook benadrukken dat noch ik, noch mijn zaakwaarnemer contact heeft gehad of gezocht met andere clubs. De beslissing om Fulham te verlaten heb ik zelf genomen."

Bij Fulham was Hughes de opvolger van Roy Hodgson, die naar Liverpool vertrok en inmiddels werkzaam is voor West Bromwich Albion. Ondanks een matige start, leidde Hughes the Cottagers vorige seizoen naar een knappe achtste positie in de Premier League. Gérard Houllier stapte om gezondheidsredenen woensdag op bij Aston Villa, Ancelotti werd verantwoordelijk gehouden voor de sportieve malaise.

Bezig met laden …