voetbalzone

Hughes tekent bij Fulham: 'Dit is op dit moment de juiste club voor mij'

Peter Nusselder03 aug 2010, 16:13
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2010, 16:13
Advertentie

Na de afzegging van Martin Jol moest Fulham op zoek naar een nieuwe trainer, en die werd uiteindelijk gevonden in de persoon van Mark Hughes. De opvolger van Roy Hodgson tekende op Craven Cottage een verbintenis voor twee jaar. "Ik heb voor mezelf beslorten dat Fulham op dit moment de juiste club voor mij is. Het voelt als een goede combinatie", vertelt hij in de Engelse media.

/

De voormalig oefenmeester van Manchester City en Blackburn Rovers is blij dat hij weer aan de slag in de Premier League. "Het mooie is natuurlijk dat ik de kans krijg om weer aan het werk te gaan. Dat had ik echt nodig." Afgelopen seizoen werd Hughes ontslagen bij Man City, terwijl zijn ploeg op dat moment keurig vierde op de ranglijst stond.

"Uiteraard was ik daar teleurgesteld over, want ik had het idee dat ik gezien de omstandigheden goed bezig was", kijkt de coach terug. "Ik had het gevoel dat we aan de verwachtingen voldeden." Bij Fulham volgt Hughes de naar Liverpool vertrokken Hodgson op. "Roy heeft het hier fantastisch gedaan. Hij heeft het maximale uit de spelersgroep gehaald en dat probeer ik ook altijd te doen."

Bezig met laden …