voetbalzone

Hunt helpt Hull City met twee treffers aan een punt bij Bolton

Bart Kruyt29 dec 2009, 22:12
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2009, 22:12
Advertentie

Hull City verliest Bolton Wanderers niet uit het zicht. De ploeg van Phil Brown leek op bezoek bij de degradatieconcurrent de boot in te gaan, maar twee treffers van Stephen Hunt maakten een 2-0 achterstand ongedaan. Door de puntendeling blijven Hull en Bolton op evenveel punten staan, hoewel laatstgenoemde ploeg nog wel twee wedstrijden tegoed heeft.

Voor de ploeg van Gary Megson is er dan ook nog niet bijster veel aan de hand, maar toch zal men in Bolton teleurgesteld zijn na de 2-2 remise tegen Hull. De thuisploeg leek immers op een zege af te stevenen toen het na een uur spelen op een riante marge kwam. Nadat Ivan Klasnic de score in de eerste helft had geopend met een hard schot, verdubbelde Kevin Davies de marge.

Bolton leek op rozen te zitten, maar Hull gaf zich niet gewonnen en vocht zich terug. Brown bracht Jan Vennegoor of Hesselink in de ploeg om een poging om wat meer te creëren en prompt schoot Hunt de aansluitingstreffer tegen de touwen. Diezelfde Hunt was even later ook de maker van de 2-2, waardoor hij uitgroeide tot de man van de avond. Overigens was Vennegoor bij het tweede doelpunt betrokken en was hij zodoende weer eens belangrijk voor Hull.

Bezig met laden …