voetbalzone

‘Huntelaar en collega’s vierden punt in München met fles wodka van 400 euro’

Robin Bruggeman04 okt 2018, 13:32
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2018, 13:32
Advertentie

Ajax speelde dinsdag een overtuigende wedstrijd tegen Bayern München in de Allianz Arena en de Amsterdammers deden zichzelf uiteindelijk misschien wel wat te kort met het 1-1 gelijkspel. Na afloop van de wedstrijd werd het punt door de selectie van trainer Erik ten Hag samen met de meegereisde fans al even gevierd in het stadion en volgens SPORT1 is het daarbij niet gebleven.

De Duitse sportzender meldt namelijk dat een zestal Ajacieden, vergezeld door een aantal beveiligers, na de wedstrijd tot in de kleine uurtjes hebben gefeest in de Münchense club Pacha. Een aantal selectiespelers, waaronder Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg, zou om kwart over 1 ’s nachts in clubkleding de club binnen zijn gekomen en daar enkele uren gebleven zijn.

SPORT1 bericht verder dat Huntelaar, die net als de later ingevallen Dolberg op de bank begon tegen der Rekordmeister, het voortouw nam in de feestelijkheden en een fles Belvedere-wodka van vierhonderd euro heeft besteld. De spelers zouden verder met een aantal clubgangers hebben gesproken, terwijl er ook verschillende clubliederen werden gezongen met Ajax-supporters die na de wedstrijd eveneens naar Pasha waren gegaan.

Om 4 uur ’s nachts vonden Huntelaar, die wegens zijn verleden bij Schalke 04 de meeste belangstelling genoot, en co het volgens het Duitse medium welletjes en werd de gang terug naar het hotel gemaakt. Ajax ondernam woensdag een korte uitlooptraining, waarna het vliegtuig naar Amsterdam weer gepakt werd. Zondag staat de volgende wedstrijd voor de Amsterdammers op het programma als AZ op bezoek komt in de Johan Cruijff ArenA.

Bezig met laden …