voetbalzone

Huntelaar geeft toptalent advies: ‘Hij kan zich hier uitstekend ontwikkelen’

Thijs Post28 apr 2013, 13:50
Laatst bijgewerkt: 28 apr 2013, 13:50
Advertentie

De toekomst van Julian Draxler is een heet hangijzer bij Schalke 04. De negentienjarige middenvelder wordt in verband gebracht met een transfer en voor Schalke zou dat een flinke aderlating zijn. Klaas-Jan Huntelaar hoopt dan ook dat zijn aangever in Gelsenkirchen blijft.

/

“Ik denk dat hij zich bij Schalke 04 uitstekend kan ontwikkelen”, laat Huntelaar optekenen in gesprek met BILD. “Voor Schalke is het zeer belangrijk dat hij blijft. Hij is een zeer groot talent en hij wordt alleen nog maar beter. Iedereen geeft hem advies, maar hij moet doen wat zijn hart hem ingeeft”, aldus Huntelaar.

Huntelaar zelf keert terug van een blessure. Is hij de man die Schalke 04 tenminste op de vierde plek van de ranglijst houdt? Aan het einde van de rit betekent dat de voorronde voor de Champions League. “Ik verheug me er als een klein kind op om weet tegen de bal te trappen. Ik ben gretig. Natuurlijk willen we minimaal vierde worden. En dat is niet zo slecht, want dan krijgen we nog twee extra wedstrijden”, lacht hij.

Bezig met laden …