voetbalzone

Huntelaar gelinkt aan rentree in Primera División

Bart Kruyt22 jan 2016, 12:16
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2016, 12:16
Advertentie

Klaas-Jan Huntelaar is niet bezig aan zijn beste seizoen bij Schalke 04. De aanvaller staat pas op vijf competitietreffers en in de wandelgangen wordt nu beweerd dat die Knappen bereid zouden zijn om mee te werken aan een vertrek van de Nederlander. Terwijl veel supporters van Ajax hopen op een terugkeer van Huntelaar naar Amsterdam, lonkt een verhuizing naar Spanje.

voetbalzone

In de Spaanse media verschijnt vrijdag het gerucht dat Real Betis belangstelling heeft voor de 32-jarige Huntelaar. De tweede club uit Sevilla is de minst scorende ploeg van de Primera División en daarom op zoek naar doelpunten. Mocht de belangstelling van Betis serieus zijn, dan kan Huntelaar ploeggenoot worden van Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel.

Er wordt beweerd dat ook Valencia en Villarreal aan Huntelaar denken, maar deze clubs zouden zich in eerste instantie op andere spitsen richten. Huntelaar speelde in Spanje al eens voor Real Madrid, maar moest daar na een halfjaar alweer vertrekken. Via een seizoen bij AC Milan kwam de spits in 2011 terecht bij Schalke, waar hij nu bezig is aan zijn zesde seizoen. Bij een vertrek van Huntelaar zou Schalke Loïc Rémy van Chelsea willen aantrekken als nieuwe centrumspits.

Bezig met laden …