voetbalzone

Huntelaar laat VfB Stuttgart weekend wachten

17 jul 2009, 17:13
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2009, 17:13
Advertentie
Klaas-Jan Huntelaar geeft na het weekend duidelijkheid over zijn toekomst. VfB Stuttgart had laten weten dat zij vrijdag een antwoord wilde hebben van de spits, maar Huntelaar heeft om extra bedenktijd gevraagd. El Cazador ziet zijn naam in de wandelgangen met Arsenal en Tottenham Hotspur in verband gebracht worden en hoopt dat deze clubs concreet worden.



Vooralsnog heeft enkel Stuttgart zich gemeld bij Real, dat bereid is om Huntelaar al na een half jaar weer te laten gaan. De Spaanse grootmacht is akkoord gegaan met een bod van achttien miljoen euro, dat kan oplopen tot twintig miljoen bij goede prestaties van Huntelaar in Duitsland. De clubs zijn er dus uit, maar de hoofdrolspeler zelf heeft nog geen knoop doorgehakt.

Stuttgart had Huntelaar verzocht om vrijdag duidelijkheid te geven, maar de spits heeft om een paar dagen extra bedenktijd gevraagd. De international lijkt liever naar Engeland te trekken, maar de vraag is of de interesse van Arsenal en Tottenham wel serieus is. Eerstgenoemde lijkt Emmanuel Adebayor spoedig te gaan verliezen aan Manchester City, terwijl Tottenham volgens geruchten alleen vertrouwen houdt in Jermaine Defoe. De overige spitsen in dienst van The Spurs zouden kunnen vertrekken.

Vooralsnog zijn dit enkel slechts geruchten en is enkel de interesse van Stuttgart serieus. Markus Babbel, trainer van de Duitse club, zei aan het begin van de week al dat hij hoopte op de komst van Huntelaar. “Hij is de spits die we willen hebben en dat weet hij”, zei Babbel. “Klaas-Jan past in ons profiel. We zijn bereid om te investeren, want het heeft geen zin om een spits van drie miljoen euro te halen. We hebben behoefte aan echte kwaliteit en Klaas-Jan heeft zich wat dat betreft bewezen.”
Bezig met laden …