voetbalzone

'Hutchinson loopt blauwtje in Turkije en moet zoektocht naar club vervolgen'

Matthijs van Laar07 jun 2013, 13:58
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2013, 13:58
Advertentie

Atiba Hutchinson keert definitief niet meer terug in Eindhoven. De back annex middenvelder is aan het eind van deze maand transfervrij en volgens PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International was de Canadees vorige week al dicht bij een overgang naar Kayserispor. Dat meldt hij op Twitter.

/

De Turken zagen na een gesprek echter af van de komst van Hutchinson. Zijn salariseisen zouden de club te gortig zijn geweest. De werkgever van aanvaller Diego Biseswar besloot vervolgens in zee te gaan met een Serviër. Hutchinson heeft echter nog alle tijd om een nieuwe werkgever te vinden: als transfervrije speler hoeft hij zich niet te houden aan de regel dat een speler voor eind augustus onderdak moet hebben gevonden.

De periode van de Noord-Amerikaan in Eindhoven liep niet zoals gewenst. Alhoewel hij regelmatig tot de basiself van PSV behoorde, bracht hij minder dan vooraf op gehoopt. Zodoende besloot de club om zijn verbintenis niet te verlengen. Hutchinson stond sinds de zomer van 2010 onder contract in het Philips Stadion.

Bezig met laden …