voetbalzone

Hutchinson toch op weg naar Turkse topclub: 'We praten al een tijdje'

Matthijs van Laar30 jul 2013, 14:25
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2013, 14:25
Advertentie

Vicevoorzitter en bestuurslid Deniz Atalay van Besiktas ontkende een week terug nog met klem dat zijn club interesse zou hebben in Atiba Hutchinson, maar dat lijkt slechts een schijnmanoeuvre te zijn geweest. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Canadees, die sinds zijn vertrek bij PSV werkloos is, namelijk in ‘vergaande onderhandeling’ met de Turkse grootmacht.

/

Volgens de zaakwaarnemer van de dertigjarige middenvelder is een akkoord in principe niet meer ver weg, al heeft Hutchinson nog meer ijzers in het vuur. “We praten al een tijdje met die club”, geeft hij toe. “We hopen op een snel akkoord, maar dat kan nog even duren. Er zijn nog meer clubs in Atiba geïnteresseerd, dus ik kan nog niet definitief zeggen dat het Besiktas wordt.”

Het contract van Hutchinson in Eindhoven liep af en hierdoor is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil. Eerder ketste overigens al een overgang naar Kayserispor af; die club kon niet aan zijn salariseisen voldoen. Hutchinson stond sinds het seizoen 2010/11 onder contract in het Philips Stadion, waar hij uiteindelijk tot 80 duels in de Eredivisie kwam. Eerder kwam Hutchinson vijf seizoenen uit voor FC Kopenhagen.

Bezig met laden …