voetbalzone

Huurling neemt in shirt van Besiktas revanche: ‘Je krijgt wat je verdient’

Robin Bruggeman14 sep 2016, 09:25
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2016, 09:25
Advertentie

Benfica leek dinsdagavond lange tijd op weg om de eerste wedstrijd van het nieuwe Champions League-seizoen om te zetten in een overwinning. Besiktas kwam diep in de blessuretijd echter nog langszij en het was uitgerekend Anderson Talisca, de man die afgelopen zomer uit Lissabon vertrok en voor twee jaar aan de Turkse grootmacht wordt verhuurd, die met een vrije trap van grote afstand het vonnis velde.

/

Talisca vertrok niet op de beste voet uit het Estádio da Luz: “Dit was geen wraak, het was een vorm van trots. Veel mensen van Benfica hebben slecht over mij gesproken. Ik zou voor het geld hebben gekozen, maar dat zijn allemaal leugens. Ik ben niet naar Turkije vertrokken vanwege het geld. De voorzitter wist al voor de vakantie dat ik weg moest. Waarom? Ik heb geen idee, daar ben ik ook heel benieuwd naar”, haalt hij uit tegenover TV1.

De 22-jarige Braziliaan werd in de jeugd gezien als een groot talent, maar kreeg het afgelopen seizoen aan de stok met de clubleiding. Hij vertrok daarna op huurbasis naar Besiktas, dat ook een optie tot koop heeft bedongen: “Benfica heeft mij op een minderwaardige manier behandeld en ik wil graag een boodschap achterlaten voor het bestuur: je krijgt wat je verdient”, sluit hij af.

Bezig met laden …