voetbalzone

Huysegems gefrustreerd over marginale rol bij Genk

16 okt 2009, 12:34
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2009, 12:34
Advertentie
Stein Huysegems heeft publiekelijk zijn ongenoegen geuit over de rol die hij momenteel vervult in dienst bij Racing Genk. De 27-jarige aanvaller komt in België amper aan spelen toe, terwijl hij vorig jaar nog vijftien optredens achter zijn naam kon schrijven. “Ik ben niet naar Genk gekomen om op de bank te zitten”, aldus de voormalig AZ’- en Feyenoorder.

Huysegems kwam deze jaargang vooralsnog welgeteld twee keer in actie; bijna een uur in de seizoensouverture tegen Excelsior Moeskroen en tien minuten als invaller in de verloren wedstrijd tegen Charleroi. “Ik ben gefrustreerd”, geeft de aanvaller aan in gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Mijn kuitblessure in augustus heeft alles om zeep geholpen. In de ogen van de trainer was ik niet goed. Dit had ik niet zien aankomen. Ik wil mij weer bewijzen. Maar dan moet ik een nieuwe kans krijgen en niet bij de reserves.” Huysegems, die namens AZ, Feyenoord en FC Twente 158 wedstrijden in de Eredivisie speelde, ging het gesprek al aan met trainer Hein Vanhaezebrouck.

“Hij wil de beste Huysegems zien, maar dan nog beter. Hij mag dat eisen, want ik wil dat ook. Ik ben ook niet tevreden over het niveau dat ik in Genk al haalde. Maar Genk speelde nogal slecht dit seizoen. Anderen zijn daar niet op afgerekend, ik wel.”
Bezig met laden …