Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahim Sangaré heeft ‘volop contact’ met zeer belangstellende club

Laatste update:

Nottingham Forrest kijkt met bovengemiddelde belangstelling naar Ibrahim Sangaré, zo meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. Volgens de berichtgeving volgt de Premier League-club de ontwikkelingen rond de Ivoriaans international al enkele weken op de voet en bestaat de kans nog altijd dat PSV een bod gaat ontvangen.

Vooralsnog heeft Nottingham Forest niet met een bod op Sangaré aangeklopt bij PSV, maar intern wordt er al weken gesproken over de optie om de controleur op te halen in Eindhoven. De 25-jarige middenvelder staat zeker open voor een stap naar Engeland en zijn management staat ‘volop in contact’ met Nottingham. Ook van een persoonlijk akkoord is overigens nog geen sprake.

Mocht Nottingham besluiten een bod uit te brengen, dan moet men met minimaal 37,5 miljoen euro over de brug komen. Dat is de hoogte van de afkoopclausule in het contract van Sangaré, die nog tot medio 2027 vastligt in het Philips Stadion. Naar verluidt beschikken the Tricky Trees over voldoende financiële middelen om de Ivoriaan binnen te halen. PSV zou niet ontevreden zijn als Sangaré voor de afkoopsom verkocht wordt, want trainer Peter Bosz wil het geld graag herinvesteren om een team te vormen dat bij zijn gewenste speelwijze past.

Naast Nottingham hebben meerdere clubs belangstelling getoond in Sangaré, al is het niet bekend om welke partijen het gaat. Afgelopen transferzomer was onder meer Chelsea bereid een bedrag van circa veertig miljoen euro te betalen voor de middenvelder, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. In de zomer van 2020 kwam Sangaré voor zeven miljoen euro over van Toulouse; het is niet bekend of laatstgenoemde club ook een doorverkooppercentage heeft bedongen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 juli 2023 om 01:32

Maar hoeveel hij nou precies in het laadje gaat leggen in mij niet geheel duidelijk.

Mocht Nottingham besluiten een bod uit te brengen, dan moet men met minimaal 37,5 miljoen euro over de brug komen. Dat is de hoogte van de afkoopclausule in het contract van Sangaré, die nog tot medio 2027 vastligt in het Philips Stadion.

Waarom minimaal als de afkoopsom 37,5 is? En waarom bood Chelsea dan 2,5 miljoen meer dan de afkoopsom? Iets klopt er niet!

26 juli 2023 om 09:22

Ik weet er niet het fijne van, maar die 37.5 ging pas deze zomer in. Dus afgelopen winter/zomer was er geen bovengrens en moest er onderhandeld worden. PSV moet ook daaraan vasthouden, niet minder accepteren, of in termijnen. Hij is momenteel te belangrijk voor dit elftal, als hij wegwil, moet iemand maar dat bedrag aftikken.

26 juli 2023 om 12:14

Maar dan is het toch maximaal ipv minimaal wat Nottingham moet aftikken. Of bedoelen ze met minimaal omdat er nog tekengelden en makelaarsbonussen bovenop komen?

Misschien dat de artikelschrijver kan reageren :-)

Dat wordt Veerman, Til en Saibari op het middenveld straks tegen Graz

25 juli 2023 om 23:21

Wat een armoede..

25 juli 2023 om 23:23

Dan zal het niet bepaald gaan sturmen in Graz

25 juli 2023 om 23:39

Hooguit een Sturm in een graz water

25 juli 2023 om 23:27

Mager middenveld, maar ik ben ervan overtuigd dat je Sangare op geen enkele manier gaat missen tegen Graz.

26 juli 2023 om 07:56

Al is graz al begonnen in de beker en beginnen nu al met de competitie. Denk dat ze qua voorbereiding wel in het voordeel zijn

25 juli 2023 om 23:27

Toch wel benieuwd naar Saibari op het middenveld hoor. Til hoeft van mij nooit meer een PSV shirt aan te trekken, wat is die slecht zeg.

26 juli 2023 om 00:55

Denk jij dat die goed genoeg is dan? Ben nooit echt onder de indruk van hem geweest. Alleen in het begin deed hij het leuk maar heeft totaal geen rendement.

Overdreven woorden daarnaast over Til. Til is een speler met scorend vermogen, niet de best voetballende middenvelder maar hij heeft zeker kwaliteiten.

26 juli 2023 om 09:25

Rendement was enorm laag, maar hij speelde ook op een onbekendere positie en is nog jong. In alles zie je dat hij meer techniek en voetbal in zich heeft, dan Til. Die kan amper een bal over 3 meter geven. Met Macedonia eens, Til mag van mij per direct weg, ook als dat betekent dat Saibari alles moet spelen. In de jeugd loopt ook nog Babadi, die je bij het eerste kan betrekken en wellicht daarmee overtuigt zijn contract te verlengen. Nog een jaar Til op 10 moet je totaal niet willen.

26 juli 2023 om 07:49

Nog maar weer te zwijgen over wat voor verdediging er gaat staan….

Zou het erg jammer vinden mocht hij gaan. Hebben hem ook zeker nodig voor plaatsing UCL.

Op zich hoeven ze niet met minimaal 37,5 miljoen euro te komen. Prima dat dat de afkoopsom is,maar dat betekent niet psv met minder geen genoegen neemt.

26 juli 2023 om 06:37

Kleine kans. Hij is het zéker waard. De beste 6 / 8 van de Eredivisie (na vertrek Kokcu, die voor véél te weinig ging). Nog steeds slechts 25. Ivoriaans international. Dit is nooit minder waard dan de genoemde 37,5 miljoen.

26 juli 2023 om 08:10

Helemaal waar. Ik denk dat PSV met 25-30M plus een ruime doorverkoop beter af is

Ik voel m aankomen, ook bij deze transfer, -psv doet water bij de wijn om droom transfer Sangare mogelijk te maken-

Als ik dit lees:
-Volgens de berichtgeving volgt de Premier League-club de ontwikkelingen rond de Ivoriaans international al enkele weken op de voet-

Dan vraag je je toch af wat ze allemaal volgen. Doe een bod denk je dan. Misschien hebben ze dat al gedaan, maar met zulke berichtgeving ga ik toch denken dat er niet zoveel speelt, dat psv wat probeert aan te wakkeren, maar Nottingham weet dat als er niemand komt met 37 miljoen, dat psv dan zenuwachtig wordt…ze rekenen op T geld.

Neeeeeeee nog een seizoen vlammen volgende jaar mag hij wel weg je haald zeker niks beters voor terug hij kent de club vlammen 🤌🤌🤌🤌🤌

Na alle lofzang die ik over deze speler heb gehoord valt de club die concreet wordt wat tegen.

26 juli 2023 om 00:26

Zo gek is dat toch niet? De hele tombola moet toch nog wel echt los komen?

26 juli 2023 om 06:39

Dat is ook echt bizar, gezien de kracht van Sangaré. Dit is inderdaad een flink eind onder zijn niveau.

Ik snap er niks van. De Europese top ligt te slapen. Deze jongens enige zwakke plek is dat hij zijn focus verliest en te avontuurlijk wordt zodra het niveau van de tegenstander onder Eredivisie topniveau daalt. Daar zal hij in de top geen last van hebben. In alle topwedstrijden staat hij er. Europees is hij een monster. Als international een dragende speler. Nottingham ligt ver onder zijn niveau. Heel, heel ver. PSV is ook onder zijn niveau , en daarom moet hij nu ook weg om door te groeien, maar ... Nottingham, kom op.

26 juli 2023 om 06:59

Heeft denk ik met zijn spel te maken. Hij is geweldig in stofzuigen, kopsterk, jagen en onderscheppen. Dat doet hij op een niveau van linkerrijtje PL.

Dan nu de maar, voor een 8 is beperkt aan de bal, hij heeft geen geweldige pass of dribbel. Voor een 6 is het risicovol, want hij pakt veel af, maar ziet niet waar de gaten gaan vallen, hem als enige controleur is echt risico. Daarom speelde onze Mexicaanse vriend veel die dat wel kan. Alvarez van Ajax kan dat ook uitstekend. Is een mindere stofzuiger, maar kan als de beste een organisatie neerzetten.

In de top zijn dat wel echt dingen waar men naar kijkt, dat is denk ik de reden dat grotere clubs naar Alvarez kijken en nauwelijks interesse hebben in Sangare.

26 juli 2023 om 07:30

De Europese top ligt helemaal niet te slapen. Als 6 komt hij veel te kort voor de top. Bij de top moet je voetballend ook goed genoeg zijn als 6. En dat is hij alles behalve. Dan hebben we het nog niet eens over de eventuele 8 positie.

Grappig. Ik zou denken als er een afkoopclausule in een contract staat dat dit het maximale bedrag is dat een club dient te betalen en niet het minimale. Immers, als iemand aan de afkoopclausule voldoet, moet je het bod accepteren. Of claim ik iets raars hier?

26 juli 2023 om 00:49

Nee, als een club de afkoopclausule activeert, kan er nog steeds een andere club overbieden. Als het goed is bestaat er geen bedrag onder de afkoopclausule. Dat is de vastgezette minimum prijs om over te gaan tot verkoop. PSV vind Sangaré 37,5 miljoen waard, alles onder dat bedrag is gezien zijn belang voor de club zijn verkoop niet waard.

26 juli 2023 om 00:52

Een andere club gaat dan echt niet overbieden, alleen voor de speler is het gunstig als meerdere clubs hem willen. Als PSV zegt dat ze hem niet verkopen voor onder de clausule is dat de minimale en maximale prijs.

26 juli 2023 om 01:03

Je denkt vanuit de speler en de kopende club. De verkopende club heeft ook een belang. 37,5 miljoen betekent dat PSV moet verkopen, alles erboven kan nog steeds bepalen aan wie.

26 juli 2023 om 01:21

Waarom zou een club dan meer dan dat bedrag van zijn clausule neerleggen? In principe moet dat bedrag op tafel gelegd worden en dan kan er onderhandeld worden met Sangare. Als PSV nu een bod binnen krijgt van 100 miljoen en een bod van de clausule dan mag Sangare toch echt zelf kiezen waar hij gaat spelen. Om die reden zal er dus nooit een club meer neer leggen dan die afkoopclausule.

Naar mijn mening mag PSV ook wel wat water bij de wijn doen als het snel geregeld wordt, zou je een hele kleine korting kunnen geven, omdat jezelf ook wat meer tijd hebt.

26 juli 2023 om 04:40

Uiteindelijk heeft een lopende club er helemaal geen baat bij om boven zijn clausule aan psv over te maken.dan kunnen ze beter dat geld in een hoger salaris stoppen want als de transferclausule word geactiveerd heeft psv toch niks meer te vertellen en bepaalt de speler waar hij heen gaat

26 juli 2023 om 07:25

Bij activering clausule, kiest speler waar hij naartoe wil!

Korting geven? Het is geen spijkerbroek!

26 juli 2023 om 09:14

Je hebt in zekere zin gelijk hoor, maar zie Arda Güler's transfer naar Real Madrid. Een afkoopsom van 17,5 miljoen, maar uiteindelijk een overeenstemming van 20+10 miljoen aan bonussen. Is natuurlijk een uitzondering, maar niet nooit dus. :D

26 juli 2023 om 10:48

@memphisdepay: het is ook geen minimale prijs. Psv heeft vanaf dat bedrag er niks meer over te zeggen,maar als er niet meer dan 25 geboden wordt kan Psv dat nog steeds accepteren. In die zin is het inderdaad een maximaal bedrag

Hij is meer dan welkom bij Forest. Het zou een jongere en verbeterde versie zijn van Kouyate. Zou verbaasd zijn als we de afkoopsom betalen voor hem. Dat zou betekenen dat hij gelijk onze record aankoop wordt.

We gaan het zien!

Ik snap niet dat de man dat als dé stap ziet, wellicht tussenstap naar meer of is dit het eindstation voor hem?

Ik zou de stap wel maken, dit kan een perfect huwelijk worden, ze hebben al een stel goede aankopen gedaan en hij is bijna verzekerd van een basisplaats, snap ook niet dat west ham niet bij hem uitkomt... als hij zich daar 2 jaar goed etaleert dan is de stap omhoog zo gemaakt.

PSV moet geen basisspelers meer verkopen en zeker Sangare niet. Hebben hem hard nodig komend seizoen. Zeker in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren