voetbalzone

‘Ibrahimovic aast op jaar in Engelse top voor vertrek naar Amerika’

Peter Nusselder18 feb 2016, 07:19
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2016, 07:19
Advertentie

Het begint er steeds meer op te lijken dat Zlatan Ibrahimovic komend seizoen zijn debuut maakt in de Premier League. Engelse media zijn er in ieder geval van overtuigd dat de Zweedse spits van Paris Saint-Germain in de zomer kiest voor een tussenstop, voor hij naar de Verenigde Staten gaat.

/

De voormalig Ajacied beschikt bij PSG over een aflopend contract en de algemene verwachting is dat de 111-voudig Zweeds international vanaf 2017 in de Major League Soccer gaat voetballen in Miami, bij de club die geleid wordt door zijn oud-ploeggenoot David Beckham. Voor het zover is, zou Ibracadabra echter nog een jaar in de Premier League willen voetballen.

Manchester United, Chelsea en Arsenal hebben naar verluidt serieuze belangstelling voor de 34-jarige aanvaller, die na afloop van het Champions League-duel met Chelsea dinsdag nog liet doorschemeren dat er ‘iets groots staat te gebeuren’, overigens zonder precies aan te geven waarop hij doelde. Engelse media menen dat Ibrahimovic het had over een aanstaande transfer naar de Premier League.

Bezig met laden …