voetbalzone

Ibrahimovic: ‘De fans van City waren na onze ontmoeting fans van United’

Thijs Post26 okt 2016, 12:40
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2016, 12:40
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic kende een prima start bij Manchester United, maar de spits staat nu enkele wedstrijden droog. Zondag werd Manchester United in de competitie van het veld geveegd door Chelsea en woensdag is Manchester City de tegenstander in de EFL Cup. Een zware tegenstander, maar Ibrahimovic heeft er zin in.

/

“In onze laatste wedstrijd hebben we het niet goed gedaan, maar laten we dat veranderen in deze wedstrijd door verder te bekeren. We hebben geloof in onszelf. We weten dat Manchester City goede spelers heeft, maar we weten wat we moeten doen. Het is juist mooi om tegen een goede tegenstander te spelen, dan kun je het beste uit jezelf halen.”

“De derby is nieuw voor mij, maar ik weet hoe dit soort wedstrijden gaan. De strijd om de stad en je wil altijd de baas van de stad zijn. Ik heb in Europa veel van dit soort wedstrijden gespeeld. Ik heb vaak gewonnen, hopelijk is dat woensdag ook het geval. Of ik al fans van Manchester City heb gezien in de stad? Ja, maar na de ontmoeting waren het fans van Manchester United”, grijnst de Zweed.

Bezig met laden …