voetbalzone

‘Ibrahimovic houdt zich vooral met zichzelf bezig, onze relatie was neutraal’

Thijs Post28 dec 2015, 10:15
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2015, 10:15
Advertentie

Kingsley Coman is nog maar negentien jaar oud, maar hij koerst af op zijn vierde kampioenschap in drie verschillende landen. Hij werd kampioen met Paris Saint-Germain, Juventus en ook met Bayern München gaat het de goede kant op. In München speelt hij samen met topspelers, maar dat deed hij in Parijs ook al. Met Zlatan Ibrahimovic bijvoorbeeld.

voetbalzone

Veel heeft hij niet geleerd van Ibrahimovic, zo geeft hij te kennen aan Kicker. “Ibrahimovic houdt zich vooral met zichzelf bezig. Onze relatie was neutraal”, zegt de jongeling. In 2014 trok hij van Parijs naar Turijn, maar daar voelde hij zich nooit op zijn gemak.

Van trainer Massimiliano Allegri kreeg hij het gevoel alleen in de toekomst een kans te maken. “Dat ik ging, had met het aanbod van Bayern München te maken. Een grote vereniging en het spel past beter bij mij.” Bayern huurt Coman tot medio 2017 en daarna kan der Rekordmeister hem kopen voor een vastgestelde som van 21 miljoen euro. “Ik wil graag langer blijven, ik hoop dat Bayern mij koopt.”

Bezig met laden …