voetbalzone

Ibrahimovic: ‘Ik ben oud geboren, maar zal jong sterven’

Gijs Freriks30 mrt 2018, 23:35
Laatst bijgewerkt: 30 mrt 2018, 23:35
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic erkent dat hij al eerder bij Los Angeles Galaxy terecht had kunnen komen. De spits tekende uiteindelijk vorige week vrijdag een contract bij de club uit de Major League Soccer en trainde vrijdag voor het eerst mee.

De 36-jarige Ibrahimovic vertelt in de Amerikaanse media dat hij ‘een paar jaar geleden’ al dicht bij een transfer naar the G’s was: “Ik zat met mijn hoofd hier, ik wilde naar deze club komen. Het ging niet door, maar het lot heeft mij hier alsnog gebracht. Los Angeles belde op en ik heb toen mijn antwoord gegeven.”

“Ik ben hier om te winnen en ik weet dat ik zal winnen. De leeuw is hongerig. Ik ben oud geboren, maar zal jong sterven. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken over mijn leeftijd. Ik kwam als het ware in een rolstoel naar Engeland, maar heb Engeland in drie maanden veroverd. Ik zal ook deze competitie een boost komen geven.”

“Ik heb dit seizoen zes of zeven wedstrijden gespeeld voor Manchester en een keer gescoord, maar ik voelde iets. Ik voelde mij niet honderd procent. Ik voelde mij er niet klaar voor en daarom heb ik een stap terug gezet. Ik zat daar niet omdat ik Ibrahimovic ben, maar ik was er om resultaat te behalen. Als ik geen resultaat had kunnen brengen, hadden ze me niet gehaald. Ik betaal, waar ik ook ben, graag terug met resultaat.”

Bezig met laden …