voetbalzone

Ibrahimovic: ‘Ik ken die man helemaal niet en ik ga niet terug naar Juve’

Peter Nusselder11 aug 2014, 12:05
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2014, 12:05
Advertentie

Er is geen sprake van dat Zlatan Ibrahimovic zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain verruilt voor Juventus, de club waar de Zweedse spits tussen 2004 en 2006 speelde. Een voormalig trainer van de topscorer beweerde dat, maar Ibrahimovic maakt duidelijk dat hij helemaal nergens van weet.

voetbalzone

Stefan Hansson, een coach uit Zweden die momenteel werkzaam is in Indonesië, zou een vriendschap met Ibrahimovic hebben overgehouden aan hun gezamenlijke periode bij Malmö FF en liet doorschemeren dat de aanvaller aasde op een rentree bij Juve. Daar klopt echter niets van, geeft Ibrahimovic aan. “Er is iemand die Stefan Hansson heet en die opmerkingen over mij maakt.”

“Ik wil graag opheldering geven: ik ken die man helemaal niet. Ik heb hem nog nooit ontmoet, hij is nooit mijn trainer geweest en we hebben nooit contact gehad op Skype. Normaal gesproken zou ik niet eens op dergelijke geruchten reageren, maar deze uitspraken waren buiten elke proportie, dus ik voelde me geroepen om toch met een reactie te komen”, laat de sterspeler van PSG in zijn verklaring weten.

Bezig met laden …