voetbalzone

Ibrahimovic: ‘Jongens als Verratti en Van der Wiel voelen zich beter’

Erik van Dam31 dec 2013, 13:22
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2013, 13:22
Advertentie
/

Zlatan Ibrahimovic denkt dat Paris Saint-Germain goede kansen heeft om ook dit seizoen een prijs te pakken. Na negentien jaar wachten grepen les Parisiens vorig seizoen de landstitel en in de Champions League werd knap de kwartfinale bereikt. De rijke eigenaren van de Franse club willen doorbouwen en Ibrahimovic heeft een goed gevoel. De sfeer is er alleen maar beter op geworden, zegt de spits.

Ibrahimovic overwintert met PSG in Qatar. Tijdens een persconferentie vanuit Doha zegt de sterspeler dat hij denkt, dat de club nog beter is dan een jaar geleden. “We hebben er een paar heel goede nieuwe spelers bijgekregen en de jongens die hier vorig seizoen al waren, zijn beter geworden. Die voelen zich meer thuis, hebben zich goed aangepast. En dat is belangrijk, want een eerste jaar voor jongens als Marco Verratti en Gregory van der Wiel is niet gemakkelijk”, weet de Zweed.

“Ik herinner me mijn eerste seizoen bij Ajax nog, dat was heel moeilijk. De jongens hier hebben nu echter meer ervaring, voelen zich vertrouwder en hebben meer geloof in eigen kunnen. Het team is groeiende en de spelersgroep wordt sterker”, somt Ibrahimovic op. “We hebben laten zien dat we echt met het hart spelen en de sfeer is er nog beter op geworden.”

Bezig met laden …