voetbalzone

'Ibrahimovic kan in Major League Soccer duo vormen met Kaká'

Bart Kruyt06 okt 2015, 11:15
Laatst bijgewerkt: 06 okt 2015, 11:15
Advertentie

Aan ambitie geen gebrek bij Orlando City. De huidige nummer zeven van de Eastern Conference in de Major League Soccer heeft Kaká al in de selectie zitten en eigenaar Flavio Augusto da Silva zei vorige week nog dat hij droomt van de komst van Cristiano Ronaldo. Het lijkt er echter niet op dat de superster van Real Madrid al van plan is om volgend jaar al naar de Verenigde Staten te gaan.

voetbalzone

Misschien kan Ronaldo een optie zijn voor de toekomst, maar Orlando City lijkt zich voor volgend jaar op andere spelers te moeten richten. Er wordt nu gespeculeerd over een poging om Zlatan Ibrahimovic binnen te halen: de sterspeler van Paris Saint-Germain beschikt over een aflopend contract en is na dit seizoen dus transfervrij op te halen.

Ibrahimovic is inmiddels 34 jaar oud en heeft steeds gezegd dat voetballen in de Major League Soccer zeker een optie voor hem kon zijn. Mogelijk gaat hij dus wel een duo vormen met Kaká bij Orlando City. Ibrahimovic benutte zondag nog twee strafschoppen tegen Olympique Marseille en is nu topscorer aller tijden van PSG, met 110 doelpunten.

Bezig met laden …