voetbalzone

‘Ibrahimovic keek naar mij met zo’n blik van: ‘en wie ben jij?’’

Gijs Freriks18 sep 2016, 13:53
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2016, 13:53
Advertentie

Troy Deeney staat zondag in de basis tegen Manchester United en staat dan op één veld met Zlatan Ibrahimovic. De 28-jarige aanvaller van Watford zegt in een interview met The Sunday Times tegen de 34-jarige Zweed op te kijken. Watford staat bij rust overigens met 1-0 voor op Vicarage Road.

/

“Ik houd van die gozer. Ik heb zijn boek gelezen. Ik zag hem onlangs bij de bokswedstrijd tussen Kell Brook en Gennady Golovkin, schudde hem de hand en zei: ‘het beste, ik zie je zondag’. Hij schudde mijn hand en keek naar mij met zo’n blik van ‘wie ben jij?’. Ik was daar niet boos over. Ik had het wel verwacht. Mensen omschrijven hem als arrogant, maar dat zou ik niet doen. Als je naar zijn cv kijkt, dan heeft hij namelijk alle reden om vol vertrouwen te zijn”, aldus Deeney.

“Als ik prijzen in vier landen zou hebben gewonnen, zou ik waarschijnlijk de hele tijd ‘met mijn ballen uit mijn broek’ hebben gelopen. Maar Ibrahimovic is ook nederig. Hij hoeft Paul Pogba niet openlijk te steunen, maar hij doet het wel”, besluit de Jamaicaanse Engelsman, die eerder voor Walsall, Halesowen, Aston Villa en Chelmsley Town speelde.

Bezig met laden …