voetbalzone

Ibrahimovic keert terug in kraker: ‘We gaan hem overal volgen’

Gijs Freriks07 nov 2014, 22:03
Laatst bijgewerkt: 07 nov 2014, 22:03
Advertentie

Voetbalminnend Frankrijk kijkt uit naar Le Classique, de ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille van komende zondagavond. De Zuid-Fransen gaan aan kop in de Ligue 1, maar de regerend landskampioen volgt op vier punten. “Deze wedstrijd gaat de hele wereld over”, zei Marcelo Bielsa op de persconferentie.

voetbalzone

De trainer van Marseille noemt de tegenstander een ‘geweldig team met topspelers’ en verwijst daarmee vooral naar Zlatan Ibrahimovic. De Zweed is herstellende van een hielblessure, deed vrijdag weer aan de training mee en kan zondag waarschijnlijk na zes weken afwezigheid zijn rentree maken. “Van wat ik gezien heb, is Ibrahimovic wedstrijdfit. We gaan er alles aan doen om te voorkomen dat hij met zijn kwaliteiten de wedstrijd gaat beïnvloeden.”

“We gaan hem overal volgen, maar hij speelt natuurlijk meestal in de as van het veld”, aldus Bielsa, die ook alvast de opstelling bekendmaakte. Die bestaat zondag namelijk uit Steve Mandanda, Brice Dja Djedjé, Rod Fanni, Nicolas N’Koulou, Benjamin Mendy, Giannelli Imbula, Mario Lemina, Florian Thauvin, Dimitri Payet, Romain Alessandrini en André-Pierre Gignac.

Bezig met laden …