voetbalzone

Ibrahimovic meldt zich weer in Parijs, vraagtekens rondom spits blijven

Erik van Dam18 jul 2013, 18:07
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2013, 18:07
Advertentie

Vijf weken nadat hij zijn laatste competitieve wedstrijd speelde, is Zlatan Ibrahimovic weer aan het trainen geslagen. De 31-jarige centrumspits kwam op 11 juni met Zweden in actie tegen de Faeroër Eilanden en scoorde daarbij twee keer. Vervolgens begon zijn vakantie en donderdagmorgen meldde Ibra zich weer op het trainingsveld bij zijn club Paris Saint-Germain. De grote vraag is of hij blijft.

/

Enkele dagen geleden maakte Paris Saint-Germain de komst van Edinson Cavani officieel. Voor de spits uit Uruguay werd een bedrag van 64 miljoen euro betaald aan Napoli. Het aantrekken van Cavani wordt door sommige Franse media als een waarschuwing gezien aan het adres van Ibrahimovic. Vorig seizoen hield hij Kevin Gameiro eenvoudig op de bank, maar Cavani is van een forser kaliber.

De nieuwe trainer Laurent Blanc moet haast wel in een twee spitsen-systeem gaan spelen om zowel Ibrahimovic als Cavani tevreden te houden. Vier dagen geleden riep Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis dat de twee echter niet samen zullen gaan spelen. “Ze hebben beloofd dat hij mag gaan”, sprak de Italiaan over Ibrahimovic. Eerder kwam naar buiten dat de spits zaakwaarnemer Mino Raiola de opdracht zou hebben gegeven hem weer uit Parijs te helpen.

Bezig met laden …