voetbalzone

Ibrahimovic reageert op opmerkelijk gerucht: ‘Iedereen wil mij hebben’

Gijs Freriks05 okt 2018, 18:35
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2018, 18:35
Advertentie

De Corriere della Sera pakte woensdag uit met het bericht dat AC Milan overweegt om zich in januari te versterken met Zlatan Ibrahimovic. Gennaro Gattuso zou immers niet geheel tevreden zijn over Gonzalo Higuaín en Patrick Cutrone. Ibrahimovic moet glimlachen om alle geruchten.

“Er zijn altijd geruchten. De hele wereld wil mij hebben. Dat is oké”, aldus Ibrahimovic in een interview met TMZ. De 37-jarige Zweed speelt sinds maart voor Los Angeles Galaxy en maakte sindsdien in 24 wedstrijden 20 doelpunten. Zijn contract loopt op nieuwjaarsdag 2021 af.

Mocht de 116-voudig international aan de slag gaan bij AC Milan, dan zou dat zijn tweede periode in het San Siro zijn. Ibrahimovic speelde in de seizoenen 2010/11 en 2011/12 voor i Rossoneri en kwam in die periode tot 85 treffers in 56 duels.

Gevraagd naar een eventuele terugkeer van Ibrahimovic, zei directeur Leonardo tegen Sky Italia: “Ibrahimovic heeft warme banden met AC Milan, dat weet iedereen. We kunnen niet ontkennen dat we aan hem hebben gedacht toen we hier arriveerden. Want: hij is buitengewoon en heeft specifieke karaktereigenschappen. Maar op het moment is het niet mogelijk”, sprak de bestuurder.

Bezig met laden …