voetbalzone

Ibrahimovic verbaasde ploeggenoten: ‘Iedereen stond met open mond te kijken’

Yanick Vos06 sep 2016, 16:10
Laatst bijgewerkt: 06 sep 2016, 16:10
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic maakte vanaf zijn eerste werkdag bij Manchester United grote indruk op zijn nieuwe ploeggenoten. De twintigjarige Andreas Pereira maakte kennis met de Zweedse spits in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en was vanaf het eerste moment diep onder de indruk van de United-aanwinst. Maar hij was niet de enige, vertelt de aan Granada verhuurde middenvelder.

/

Ibrahimovic verbaasde de selectie van Manchester United toen hij zich op het trainingscomplex Carrington meldde met zijn eigen fysiotherapeut. "Toen hij arriveerde, kon iedereen zien dat hij een echte professional is. Alleen al door zijn fysieke voorkomen zie je wat voor professional hij is. Hij bracht zijn eigen fysiotherapeut mee om hem op de club te behandelen. Daar stond iedereen met open mond naar te kijken”, zegt Pereira tegen GloboEsporte..

Pereira ziet Ibrahimovic als een voorbeeld. “Het enige waar het bij hem om draait is winnen, hij denkt alleen maar aan voetbal”, aldus Pereira, die denkt dat United dit seizoen een goede kans maakt om prijzen te winnen. “Dingen zijn veranderd. Ibra is gekomen, Pogba is er weer bij. De nieuwe spelers gaan het team vooruit helpen. Het is anders sinds Mourinho er is. Iedereen is meer gefocust en klaar om te spelen”, besluit Pereira.

Bezig met laden …