voetbalzone

Ibrahimovic verdedigt teleurstellend resultaat: 'Er is nog volop tijd'

Daniel Cabot Kerkdijk12 aug 2012, 07:40
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2012, 07:40
Advertentie

Paris Saint-Germain kwam zaterdagavond niet verder dan een teleurstellende remise tegen Lorient (2-2). De miljoenenploeg van Carlo Ancelotti keek in de rust tegen een 0-2 achterstand aan en wist pas in de slotfase, via een benutte penalty van Zlatan Ibrahimovic, een gelijkspel af te dwingen. De Zweedse aanvaller had na ruim een uur spelen ook de aansluitingstreffer voor zijn rekening genomen.

/

"Het is pas de eerste officiële wedstrijd van een nieuw team", verdedigde Ibrahimovic na afloop de halve misstap van PSG. "Er is nog volop tijd om aan een betere organisatie te werken en goed te spelen." PSG verscheen zaterdag met aankopen als Ibrahimovic, Marco Verratti en Ezequiel Lavezzi. Lucas Moura en Thiago Silva sluiten vanwege de Olympische Spelen binnenkort pas aan.

Carlo Ancelotti baalde van de remise, vooral omdat titelverdediger Montpellier vrijdag niet verder was gekomen dan 1-1 tegen Toulouse. "Ibrahimovic heeft goed gespeeld", oordeelde de Italiaanse oefenmeester. "De tweede helft was beduidend beter dan de eerste helft. Toen ontbrak helaas de balans. We lieten zien over vechtlust te beschikken, maar we moeten meer als een team werken."

Bezig met laden …