voetbalzone

Ibrahimovic: ‘We willen winnen, ook al stelt dat niet iedereen tevreden’

Gijs Freriks09 mrt 2016, 22:25
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2016, 22:25
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic groeide woensdagavond met een doelpunt en een assist uit tot de man van de wedstrijd tegen Chelsea (2-1) en stond na afloop dan ook met een tevreden gevoel beIN Sport te woord: “De wedstrijd verliep uitstekend.”

/

“We hebben de bal goed rond laten gaan wanneer we onder druk kwamen te staan, we behielden het balbezit. We scoorden door gebruik te maken van de ruimtes en al met al was het voor ons een goede wedstrijd. We stoppen hier niet. We gaan door om het hoogst haalbare te bereiken, ook al stelt dat niet iedereen tevreden”, aldus Ibrahimovic. “We hebben nog twee maanden te gaan en moeten hard blijven werken om de Champions League te winnen. Maar we hebben Chelsea al twee keer verslagen, dus we doen mee.”

David Luiz sloot zich bij de Zweed aan: “Het was erg moeilijk, maar we hebben goed werk afgeleverd. Chelsea heeft geweldige spelers, een toptrainer en een stadium met een prachtige atmosfeer. Met onze intelligentie en ervaring hebben we echter een geweldige pot gespeeld.”, aldus David Luiz. Angel Di María zei: “We zijn erg blij, er heerst grote tevredenheid. Het harde werken betaalt zich nu uit. We hebben onze kwaliteiten laten zien. Een verdiende zege.”

Bezig met laden …