voetbalzone

Ibrahimovic wil direct prijs pakken: 'Ben hier niet om tijd te verspillen'

Bart Kruyt06 aug 2016, 13:52
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2016, 13:52
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic is het gewend om prijzen te verzamelen en is niet van plan om die gewoonte te veranderen, nu hij Paris Saint-Germain heeft verruild voor Manchester United. Zondag is er meteen een eerste kans voor Ibracadabra om een prijs te pakken in Engeland, wanneer FA Cup-winnaar United het opneemt tegen landskampioen Leicester City, in de strijd om de Community Shield.

/

De verwachting is dat Ibrahimovic in deze wedstrijd zijn officiële debuut zal gaan maken voor United. “We kunnen direct een prijs pakken”, weet de Zweed. “Een wedstrijd, een prijs. Ik ben het gewend om prijzen te winnen en wil dat ook bij United blijven doen. Ik ben hier niet gekomen om tijd te verspillen. Dit is de eerste wedstrijd en de eerste prijs die we mee naar huis zullen nemen.”

“Voor mij is iedere prijs belangrijk”, vervolgt Ibrahimovic. “Ik heb nu dertig prijzen binnengehaald en ik wil nog veel meer prijzen binnenhalen. Ik ben niet tevreden voordat ik alles wat er te winnen valt heb gewonnen. Daar spelen we voor, ik speel om te winnen. Bij welke club ik ook kwam, we speelden altijd om te winnen. Dat is nu niet anders, ik ben hier niet om te verliezen.”

Bezig met laden …