Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Icardi leidt met twintigste competitietreffer eenvoudige zege Galatasaray in

Laatste update:

Galatasaray heeft zondag geen fout gemaakt in de Turkse titelrace. Op bezoek bij laagvlieger Pendikspor bleek de ploeg van Okan Buruk een maatje te groot: 4-1. Mauro Icardi opende met zijn twintigste competitetreffer het bal, waarna Galatasaray via Abdülkerim Bardakci, Dries Mertens en Kerem Aktürkoglu verder uitliep.

Bijzonderheden:


Galatasaray, dat met onder meer voormalig Ajacied Hakim Ziyech en ex-Willem II-speler Derrick Köhn in de basis aantrad, kwam na ruim een halfuur spelen op voorsprong. Een uitstekende aanval werd door Icardi - na fijn klaarleggen van Mertens - prachtig afgerond: 1-0.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vijf minuten later breidde Galatasaray de voorsprong uit. Ditmaal was Ziyech als aangever belangrijk. Hij draaide een hoekschop voor de goal, waarna Bardakci in de vijandelijke zestien binnen kon werken: 2-0.

Een kwartier voor tijd besliste Mertens de wedstrijd compleet. De Belg draaide slim weg en mocht van Berkan Kutlu zelf afronden: 3-0. Pendikspor deed via Aplaslan Öztürk nog wel wat terug, maar het slotakkoord was weer voor Galatasaray, toen Aktürkoglu diep in blessuretijd een strafschop benutte: 4-1.

Galatasaray - Pendikspor 4-1


35' Mauro Icardi (assist: Dries Mertens)
40' Abdülkerim Bardakci (assist: Hakim Ziyech)
76' Dries Mertens (assist: Berkan Kutlu)
85' Aplaslan Öztürk (assist: Endri Cekici)
90+6' Kerem Aktürkoglu

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

VZ, Gala speelde thuis. On: onbegrijpelijk waarom de goal van Pendik telde en die van ons vorige week niet. Wat is het nou?

21 april 2024 om 22:29

Dan heb je nu buitenlandse VAR en dan zijn de beslissingen nog steeds niet consistent. Begrijp de frustaties van Apo en Muslera direct na de tegengoal wel

Het hele team heeft goed gepresteerd. Slim van Icardi om bij het eerste doelpunt iets meer terug te zakken, zelf een kans te creëren en die vervolgens ook af te maken. Eerste doelpunten zijn altijd het belangrijkst Turkse laagvliegers verdedigen altijd heel sterk totdat het eerste doelpunt valt. Vervolgens gaat alles veel makkelijker. Iedereen is lekker in vorm we hebben echt veel kansen gemist. En nu hopen dat fener morgen punten laat liggen.

Gefeliciteerd mijn prachtige rood-gele club! ❤️ 💛
Pendikspor is weggespeeld van het veld vandaag maar het moest minimaal 6-1/7-1 zijn. De goal die Pendikspor scoorde moest absoluut niet tellen. BAY werd bijna het stadium uitgeduwd… belachelijk dit! Waar was ik gebleven… de gemiste kansen. We moesten vandaag wat efficiënter zijn met onze kansen maar het is wat het is. De penalty die hernomen moest worden is de correcte keuze door de (buitenlandse) VAR. Keeper kwam te vroeg uit en de spelers van Pendik begonnen ook veels te vroeg richting het doel te rennen, kort samengevat: Dominerende Galatasaray, hele slechte scheidsrechter.
Op naar Adana uit!

Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen de afgekeurde goal van ons vorige week en de goal die we vandaag tegen krijgen?

Zakelijke overwinning. Onze aanvallers mogen wel iets scherper zijn. Baris en Icardi hebben niet te missen kansen om zeep geholpen. We laten elke keer de kans lopen om ook qua doelsaldo over Fener heen te gaan.

21 april 2024 om 21:13

Gangstarr zolang een bepaald iemand aan de knoppen bij de Turkse bind draait kan niemand dat uitleggen. We moeten van onze eigen kracht uitgaan en wedstrijd voor wedstrijd winnen en dan zijn wij kampioen en niet zij!

21 april 2024 om 22:20

Het is niet te geloven. Je had de topic eens moeten zien als wij de scheids mee hadden. Dan waren ze allemaal aan het janken, maar nu zie je ze niet.

We hebben gedomineerd en hebben de 3 punten verdiend binnen, maar ik ben niet helemaal tevreden. We hebben te veel kansen om zeep geholpen. Snappen die spelers dan niet dat doelpuntensaldo ook belangrijk is? Icardi en BAY misten ff 2 gigantische kansen. Dit moet echt beter de resterende wedstrijden.

Trouwens ook mooi dat Kerem A die 2e penalty er alsnog binnenschoot. Anders zou dat echt funest zijn voor z'n zelfvertrouwen. Tevens ben ik van mening dat we gewoon moeten starten met BAY en Ziyech op de vleugels.

De uitwedstrijden tegen ADS en FKG zijn misschien wel belangrijker dan de wedstrijd tegen Fener. Als we deze wedstrijden de 3 punten kunnen binnenslepen, zie ik ons wel kampioen worden. De spanning is i.i.g. wel om te snijden.

Gefeliciteerd broeders!

We hadden hier op ze minst 6x moeten scoren! Maar goed, 3 punten zijn binnen en nu naar Adana!

Gefeliciteerd renktaslar.

Enige minpunten naar mijn mening beide Kerem’s. De eerste is gewoon te traag en de tweede verliest alle ballen en is ook nog te high class om er achteraan te rennen. Kerem A begint echt te werken op me zenuwen.

21 april 2024 om 22:39

Hee hee iemamd die het benoemt. Demirbay is zo slecht. Okan die hem zelfs 90 min laat staan, ongelofelijk.....

Weken is die dramatisch. Vandaag ook, letterlijk niets goeds gedaan. Geen key passess, geen verdedigende acties, meerde malen balverlies.... Bah heb echt irritatie aan Demirbay

22 april 2024 om 11:03

En dan zie je een levendige 8 als Ndiaye aan de andere kant. Of Gedson bij BJK. Die hadden daar ipv hem moeten spelen. GS onwaardig, leuk dat hij een paar keer van afstand scoorde… achja

Ik zie de fener supporters niet meer onder de gs topics. Waar ligt dat aan?

On : Makkelijke overwinning. Kon 6 7 worden als onze spelers wat nuttiger omgingen met de kansen maarja 4-1 goeie score. Op naar volgende week adana uit.
CimBomBom!!

Gefeliciteerd broeders. We komen stap voor stap dichterbij het kampioenschap! De ene goal nog mooier dan de andere en ook nog eens zoveel kansen om zeep geholpen! Maakt niet uit want Galatasaray wordt kampioen! Haydi CimBomBom BomBala! PS: de basiself was een juiste!

Aanvallend erg slordig maar toch effe 4-1 winnen. Kaan Ayhan viel me erg tegen net zoals Demirbay. Mertens echt een geweldige prof maar we moeten een betere 10 hebben. BAY deed alles beter dan Kerem, goed om Kerem een keer wissel te houden na al die slechte weken. Volop naar de kampioenschap!!

3 weken geleden zei ik: dit zijn de weken van icardi

21 april 2024 om 22:02

Ondanks een blessure speelde hij toch. Dat toont wel aan wat een goed karakter hij heeft.

Ik heb gisteren na de 1-0 afgezet, want het was duidelijk dat Galatasaray tegen Pendik eroverheen zou walsen. Galatasaray speelt veel beter voetbal, met maar een wedstrijd per week.

Wat ik wel opvallend vond was het verschil in aantal overtredingen met de wedstrijd tegen Fenerbahce. 29 om 8. Waarom?

22 april 2024 om 11:05

Ja we hebben ze omgekocht, daarom. Lekker door huilen.

22 april 2024 om 12:26

Niemand huilt, klein kind. Als je niet normaal kan reageren, reageer gewoon niet.
Is toch een terechte constatering, als er tegen een team die voor de titel strijdt 21 meer overtredingen gemaakt worden dan de ander?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren