voetbalzone

‘Iedere tegenstander is bang voor Suárez, en dat is nog terecht ook’

Peter Nusselder26 mrt 2014, 11:50
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2014, 11:50
Advertentie

Hoewel hij de eerste wedstrijden van dit seizoen moest missen vanwege een schorsing, staat Luis Suárez na zijn hattrick van afgelopen zaterdag tegen Cardiff City alweer op 28 competitietreffers. De sterspeler van Liverpool is al tijden in topvorm en boezemt zijn tegenstanders angst in.

voetbalzone

Daarvan is ploeggenoot Daniel Agger althans overtuigd, en volgens de Deense verdediger hebben ze ook alle reden om de voormalig Ajacied te vrezen. “Luis heeft alles”, vertelt Agger aan de Liverpool Echo. “Wat hij op het veld laat zien is ongelooflijk. Alle teams in de Premier League zijn bang voor hem, en dat is nog terecht ook”, vervolgt Agger over de topscorer van de Engelse competitie.

De Deens international is voorts van mening dat Suárez het verdient om dit seizoen te worden uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in de Premier League, niet eens alleen omdat de Uruguayaan er naar alle waarschijnlijkheid met de topscorerstitel vandoor zal gaan. “Hij moet zonder enige twijfel tot de beste speler van het jaar verkozen worden. Hij scoort en geeft assists, maar werkt ook nog eens keihard.”

Bezig met laden …