voetbalzone

‘Iedereen bij Man United zei ‘bedankt dat je hebt getekend’ tegen me’

Peter Nusselder26 jun 2012, 12:00
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2012, 12:00
Advertentie

Shinji Kagawa moet zijn eerste minuten voor zijn nieuwe club nog maken, maar de Japanse middenvelder is er nu al van overtuigd dat hij er goed aan heft gedaan door Borussia Dortmund te verruilen voor Manchester United. De 23-jarige Kagawa heeft op Old Trafford voor vier jaar getekend.

/

“Ik bedacht me hoe mooi deze uitdaging is, en hoe mooi het moet zijn om te scoren in dit stadion”, vertelt de Japanner op de officiële website van the Mancunians. “Iedereen heette me ook welkom en zei ‘bedankt dat je hebt getekend’ tegen me. Ik weet dat dit nog maar het begin is, maar ik ben blij dat ik echt van start kan gaan”, kijkt Kagawa verwachtingsvol vooruit.

Het shirt met het legendarische rugnummer 7, dat vrijkomt door het vertrek van Michael Owen, zou Kagawa aan zich voorbij hebben laten gaan. Volgens de Japans international ligt dat echter iets anders. “We hebben het besproken, maar er wordt niets besloten tot trainer Sir Alex Ferguson er weer is. Ik ben echter niet van plan zo’n belangrijk shirt te gaan dragen, aangezien ik hier net nieuw ben.”

Bezig met laden …