voetbalzone

‘Iedereen die laat zien onmisbaar te zijn, gaat mee naar het EK’

Gijs Freriks26 mrt 2016, 22:00
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2016, 22:00
Advertentie

Aan het geraamte van de nationale ploeg van Spanje zal niet veel veranderen, maar potentiële internationals hebben nog altijd een kans om zich in de selectie voor het EK in Frankrijk te spelen. “Dit is geen definitieve lijst”, zegt Vicente del Bosque over de spelers die hij heeft opgeroepen voor de duels met Italië en Roemenië.

/

“De huidige selectie geeft aan welke spelers zich op het moment het best ontwikkelen, maar we hebben nog twee maanden te gaan”, aldus de bondscoach tegen Radio Marca. “Het zal niet veel meer veranderen, maar we houden voor niemand de deur gesloten. Iedereen die laat zien onmisbaar te zijn, zal met ons meegaan naar het EK. We dragen een grote verantwoordelijkheid, want we willen het EK winnen.”

Daar is middenvelder Koke het uiteraard mee eens: “We hebben geen goed WK gespeeld en zijn uit op eerherstel”, aldus de spelmaker van Atlético Madrid. “We kijken allemaal erg uit naar het toernooi en iedereen wil natuurlijk geselecteerd worden. Daarom moet iedereen alles geven voor de nationale ploeg.”

Bezig met laden …