voetbalzone

'Iedereen weet dat Man Utd één van de grootste clubs ter wereld is'

Bart Kruyt20 jun 2011, 21:55
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2011, 21:55
Advertentie
/

Phil Jones is tot dusver de enige aankoop van Manchester United voor deze zomer, maar wat voor één. De mandekker komt voor een recordbedrag, naar verluidt ruim 22 miljoen euro, over van Blackburn Rovers en tekende voor vijf seizoenen. De negentienjarige Engelsman kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur.

“Ik weet niet wat mijn eerste dag bij Manchester zal zijn”, zegt de jeugdinternational in de Engelse media. “Ik ga eerst naar huis, met vakantie en misschien een beetje chillen. Hopelijk krijg ik dan een telefoontje van de club en daar kijk ik naar uit. Iedereen weet dat het één van de grootste clubs ter wereld is. Het is een massive move voor me en ik kan niet wachten om te beginnen.”

“Het is een indrukwekkende uitdaging”, vervolgt Jones, die dit seizoen 26 keer in actie kwam voor Blackburn. Met Engeland onder 21 jaar werd hij onlangs uitgeschakeld in de kwartfinale van het EK, maar Jones heeft anderzijds wel een goed gevoel overgehouden aan het toernooi. Chris Smalling, binnenkort ploeggenoot op Old Trafford, vormde met hem het hart van de defensie. “Chris is een fantastische speler. Ik houd ervan om met hem te spelen”, besluit Jones.

Bezig met laden …